Skip to content

Echografie bij FysioFit Sprundel

Met echografie kunnen we inzichtelijk maken of er afwijkingen zijn aan de structuren in uw lichaam, en kan indien van toepassing beter ingeschat worden wat de beste behandeling voor u kan zijn.

Onze collega Tim heeft een jarenlange ervaring met het toepassen van echografie, en is onze MSK echografist. Hij heeft via het Nationaal Trainingscentrum Echografie in Vianen de (basis)opleidingen, masterclasses en verdiepingscursus echolab schouder gevolgd.

Door de ervaring van Tim en de recente aanschaf van de gloednieuwe hoogwaardige Vinno E35 Echografie kan FysioFit Sprundel deze specialisatie op hoog niveau aanbieden.

Heeft u vragen, of wilt u graag aanvullende informatie? Neem gerust contact met ons op.

Shockwave bij FysioFit Sprundel

Heeft u één van onderstaande klachten?

  • Hielpijn (hielspoor), pijn onder de voet
  • Schouderklachten met of zonder verkalking
  • Pijn net onder de knieschijf (jumper’s knee)
  • Achillespeesklachten
  • Elleboogpijn (tennis- of golferselleboog)
  • Chronische nek-, schouder- of rugpijn
  • Andere spier- of peesgerelateerde klachten

Dan kan Shockwave therapie voor u de oplossing zijn!

Shockwave therapie is een behandeling waarbij er door middel van een behandelkop “schokgolven” op de klacht worden gericht. Deze shockwaves stimuleren mogelijk de volgende aspecten: weefselherstel, vergruizen verkalkingen en/of pijnvermindering.

Onderzoek toont aan dat shockwave een zinvolle toevoeging aan andere fysiotherapeutische behandeling kan zijn. We zetten het vaak in i.c.m. oefentherapie en coaching/opbouw van dagelijkse belastingen en/of sportactiviteiten.

Heeft u vragen, of wilt u graag aanvullende informatie? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?
Zie waarderingen