Skip to content

Wij hechten veel waarde aan uw mening. Bent u tevreden of juist niet? We horen het graag.

Nu kan ik mijn Camino gaan lopen naar Santiago de Compostelle

“Ik kan mijn geluk niet op. Wandelen en hardlopen zonder pijn in mijn rechter knie te hebben. Diverse pogingen heb ik gedaan. Al 10 jaar een zere knie! Uiteindelijk kom ik via atletiekvereniging THOR terecht bij Menno Franken van FysioFit in Sprundel. En doordat ik de juiste behandeling, aangepaste trainingen en adviezen kreeg, kan ik probleemloos 3 dagen achter elkaar over de Pyreneeën lopen, in totaal 61 km. Geen centje pijn gehad. Volgend jaar ga ik gewoon mijn Camino vervolgen. O ja, vanmorgen nog een heerlijk bosloop gehold met mijn clupje. 10 km, wel langzamer dan vroeger, maar wel met hetzelfde heerlijke voldane gevoel.”

Al zeven jaar met de grootste tevredenheid onder behandeling

“Na behandelingen bij diverse therapeuten voor lymfe-oedeem, kwam ik min of meer bij toeval terecht in Sprundel, bij het huidige ‘FysioFit Sprundel’. Met veel waardering en de grootste tevredenheid ben ik aldaar al zeker zo’n zeven jaar onder behandeling. Mijn vaste therapeute, Nicoline Franken, is een uitmuntende behandelaar. Behalve dat ze beschikt over gespecialiseerde vakkennis en bekwaamheid, getuigt ze ook telkens van haar grote betrokkenheid bij het fysieke wel en wee van haar patiënte. Haar manuele behandeling en de adviezen zijn zeer effectief en vertrouwenwekkend! Ik word prettig en aangenaam behandeld, ook wanneer ik, onverhoopt en onverwacht, een afspraak niet kan nakomen. Met veel ‘vergelijkingsmateriaal’ uit het verleden, ben ik in bij deze fysiotherapeuten op het beste adres!!”

Weer blessure-vrij hardlopen

“Tijdens een hardlooptraining geblesseerd geraakt aan mijn heup, hiervoor ben ik terecht gekomen bij FysioFit Sprundel. Door de zeer deskundige diagnose van Nicoline de oorzaak van mijn blessure achterhaald. En door middel van de juiste behandelingen en oefeningen weer snel hersteld, zodat ik weer blessure-vrij kan hardlopen.”

Ik rijd 2 uur voor controle en oefeningen, zodat ik pijnvrij blijf

“Nadat mijn pijn in de rug was opgelost met oefeningen bij FysioFit Sprundel, rijd ik nog steeds elke 2 à 3 maanden graag 2 uur voor controle en oefeningen, zodat ik pijnvrij blijf. Super blij mee!”