skip to Main Content

Sprundel, 24-3-2020

Beste cliënt(e),

Afgelopen weken zijn er binnen onze praktijk uitgebreide  voorzorgsmaatregelen genomen om veilige zorg te kunnen blijven geven. Echter, zoals u waarschijnlijk via de persconferentie van 23 maart hebt vernomen, mogen we per direct geen face-to-face behandelingen meer geven (uitgezonderd behandeling op medische indicatie, met zeer strenge voorwaarden).

Voor ons staat het welzijn van u, en al onze patiënten, op de eerste plaats. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zijn daarom gestopt met face-to-face behandelingen.

Heeft u nog een afspraak staan? Dan neemt uw therapeut persoonlijk contact op per telefoon, app of mail, om het vervolg met u te bespreken. Wij blijven ernaar streven om u zo goed mogelijk te helpen en uw klachten waar mogelijk te verminderen.

Sinds eind vorig jaar zijn wij volledig ingericht om zorg op afstand (e-health) te geven via telefoon, tablet of computer. Dit heeft zich al meermaals bewezen, bijvoorbeeld voor cliënten op zakenreis of vakantie, maar is in de huidige periode onmisbaar geworden. Wat kunt u zich er bij voorstellen? Het kan bestaan uit een videoconsult, eventueel aangevuld met een digitaal oefenprogramma. Beide gaan via onze AVG-proof e-health applicatie Physitrack®.

Op deze manier proberen we er ook nu voor u te zijn, met veilige zorg op maat!

Team FysioFit Sprundel

michael@fysiofitsprundel.nl

nicoline@fysiofitsprundel.nl

menno@fysiofitsprundel.nl

0165 – 385604

www.fysiofitsprundel.nl (contactformulier op de website)