skip to Main Content

Fysiotherapie in Sprundel van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Sprundel? De fysiotherapeuten van FysioFit Sprundel leveren fysiotherapie van hoge kwaliteit. Ze zijn ervaren in het behandelen van uiteenlopende bewegingsgerelateerde klachten. Dit kunnen relatief eenvoudig op te lossen klachten zijn aan uw spieren, gewrichten of uw zenuwstelsel, maar kunnen bijvoorbeeld ook klachten zijn veroorzaakt door een disbalans op mentaal en/of fysiek vlak.

Heeft u pijn bij houdingen of bewegingen die u hard nodig heeft voor uw dagelijkse activiteiten zoals uw werk, uw sport of uw hobby’s? Bijvoorbeeld rugklachten, schouderklachten of wijdverspreide spierpijn? Dat het “gewoon” kunnen bewegen zonder belemmeringen niet vanzelfsprekend is, realiseert u zich op dat moment maar al te goed. Voor fysiotherapie in Sprundel bent u bij FysioFit Sprundel in goede handen. We helpen u snel van uw klachten af!

Dé fysiotherapeut in Sprundel: FysioFit Sprundel

Elke fysiotherapeut bij FysioFit Sprundel ziet het als een uitdaging om u weer pijnvrij te kunnen laten bewegen. U kunt terecht voor fysiotherapeutische behandeling van uw huidige klachten, maar ook voor een preventieve aanpak gericht op eventuele andere klachten. De behandeling bestaat vaak uit een of meerdere fysiotherapeutische tools, waar hands-on behandeling (bijvoorbeeld massage of mobilisatie), oefentherapie, informatie verschaffen en advisering onderdeel van zijn.

Alle fysiotherapeuten van FysioFit Sprundel zijn afgestudeerd op masterniveau en BIG-geregistreerd. Zo voldoen ze aan de kwaliteitseisen van onze beroepsgroep, het KNGF. Samen met u, via een persoonlijke aanpak en hoge kwaliteit van onze gespecialiseerde behandelingen, krijgen we u weer in beweging!

Meer informatie over fysiotherapie?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u nog specifieke vragen over uw klachten? Neem dan gerust contact met ons op via 0165 – 385604, mail ons op info@fysiofitsprundel.nl of gebruik ons contactformulier! Wij helpen u graag!