Skip to content

Pijnvrij bewegen binnen uw mogelijkheden is belangrijk, maar lang niet altijd vanzelfsprekend. Om dit na te streven, hebben we bij FysioFit Sprundel een breed scala van behandelmogelijkheden in huis. Wat zoal? Denk aan o.m. Oefentherapie, Manuele Therapie, Bekkenbodemtherapie met gerichte Myofeedback, Shockwave, Echografie en Dry Needling. We helpen u graag weer zo goed mogelijk zonder pijn te kunnen bewegen, en alleen sámen met u, krijgen we u weer in beweging!

Geen wachtlijst
U hoeft bij ons nooit lang te wachten. En indien nodig kunt u ook ’s avonds terecht.

Gespecialiseerde behandelaars
Bij FysioFit Sprundel hebben alle therapeuten een of meerdere specialisaties opgedaan na hun fysio-opleiding, zo hebben wij specialisatie in onder andere Dry Needling, Echografie & Shockwave, Sportrevalidatie en Oedeemfysiotherapie. Vakkennis, gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Cruciaal om u goed te kunnen helpen.

Eén-op-één begeleiding
Wij staan voor één-op-één begeleiding, waardoor zorg-op-maat mogelijk is. We monitoren uw vooruitgang zo goed als mogelijk en sturen indien nodig bij.

Beoordeeld met een 9+
Cliëntgericht, geruime tijd en deskundigheid staan hoog in het vaandel. En dat wordt gewaardeerd!

Missie

Bij FysioFit Sprundel streven we naar het gezond en in beweging houden of krijgen van mensen. Dit maken we waar door het leveren van kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg, op basis van onze volgende kernwaarden:

  • De cliënt als individu staat centraal.
  • Gebruik van wetenschappelijke en up-to-date kennis.
  • Gespecialiseerde medewerkers.
  • Toekomstbestendige zorg.

Wij willen hiermee onze huidige marktpositie in Sprundel en omringende dorpen behouden.

Visie

Het landschap van betaalbaarheid van kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige zorg is “in beweging”. Dit maakt dat:

  • het leveren van zorg op maat o.b.v. gespecialiseerde scholing en up-to-date wetenschappelijke inzichten,
  • gebruik van innovaties zoals zorgproducten en E-health,
  • het streven naar zelfredzaamheid van cliënten, en
  • samenwerking (organisatorisch en multidisciplinair)

een steeds prominentere rol krijgen binnen de door ons geleverde fysiotherapeutische zorg.

Wij willen deze ontwikkeling als organisatie pro-actief benaderen, vanuit de overtuiging dat dit de weg is naar het kunnen (blijven) leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg, die effectief en betaalbaar is en blijft. Het welzijn en de tevredenheid van zowel onze cliënten als onze medewerkers is hiervoor van groot belang.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?
Zie waarderingen