skip to Main Content

Of u nu op hoog niveau sport, of graag uw dagelijkse werk of hobby’s wilt uitvoeren: Bewegen binnen uw mogelijkheden is belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend. Bij FysioFit Sprundel helpen we u bij een blessure, ongemak of andere bewegingsgerelateerde klacht. Wij geloven dat ieder mens uniek is en daarom iedere klacht ook een specifieke aanpak vereist. Samen met u, via een persoonlijke aanpak en hoge kwaliteit van onze gespecialiseerde behandelingen, krijgen we u weer in beweging!

Al onze therapeuten zijn BIG-geregistreerd, en voldoen aan de kwaliteitseisen van onze beroepsgroep, het KNGF.

Geen wachtlijst
U hoeft bij ons nooit lang te wachten: u heeft een afspraak binnen 48u. Indien nodig kun u ook ’s avonds bij ons terecht.

Altijd dezelfde behandelaar
Uw behandelaar kent niet alleen uw lichamelijke klachten, hij kent u als persoon. Vaak is dit cruciaal om u goed te kunnen helpen.

Eén-op-één begeleiding
Wij staan voor één-op-één begeleiding, zowel op de behandelbank als in de oefenruimte. Wij houden uw vooruitgang zo goed mogelijk in de gaten en sturen indien nodig bij.

Beoordeeld met een 9+
Onze patiënten spreken van een warme praktijk, waar klantgerichtheid, tijd voor de patiënt en deskundigheid hoog in het vaandel staan.