Skip to content

We maken het niet moeilijk: Een eenvoudig te begrijpen behandelplan, altijd afgestemd op uw wensen.

Afspraak maken? Met of zonder verwijzing.

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbriefje meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. U kunt dus direct bij ons langskomen, en kan zonder tussenkomst van uw huisarts een afspraak bij ons maken.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak maken we graag kennis en willen we een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten. Dit doen we door een intakegesprek en (indien mogelijk) een lichamelijk onderzoek. Samen met u proberen we tot een behandelplan te komen, afgestemd op uw persoonlijke, unieke doelen. Indien mogelijk wordt u de eerste keer ook meteen na het intakegesprek en onderzoek behandeld. U reserveert daarom de eerste keer het beste wat meer tijd in uw agenda (40 tot 50 minuten).

Tijdens de behandelingen

Een behandeling duurt meestal ongeveer 25 minuten, maar indien nodig kan dit ook langer zijn. Het samen opgestelde behandelplan zorgt er vaak voor, dat u vooraf weet op hoe veel behandelingen u ongeveer moet rekenen. Naast de behandelingen in de praktijk, krijgt u vaak oefeningen en adviezen mee voor thuis. Voor een optimaal resultaat evalueren we regelmatig en indien nodig sturen we het behandelplan bij.

Na de behandelingen

Bij het bereiken van de behandeldoelen, dus vaak wanneer uw klachten over zijn of u weer kunt wat u niet kon, beslissen we gezamenlijk de behandeling te stoppen. Echter, we verliezen u niet uit het oog. De juiste preventieve oefeningen kunnen ervoor zorgen dat de klachten niet terugkeren. Denk aan het uitvoeren van enkele oefeningen of het volgen van een gerichte training.

Meten is weten

We willen graag weten of u tevreden bent over onze behandeling. Daarom vragen wij tijdens de eerste afspraak uw toestemming om deel te nemen aan een anoniem tevredenheidsonderzoek. Na het afsluiten van uw behandeling, stuurt organisatie MediQuest u een email toe, waardoor u in enkele minuten anoniem uw mening kunt geven over de behandeling. Op die manier kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. Uw mening wordt van harte op prijs gesteld.